Nyårssupé

Champagnedrink

Förrätter:

Chevré Grenoble

Grillad Chevré-ost på kavring med fikonmarmelad pinjenötter och balasamikokräm

Hummer

Halv hummer som gratineras med sherrystuvad kantarellstuvning  


Varmrätter:

Oxfilémedaljonger

Serveras med calvadossås, ugnsbakade rotfrukter och kryddig mandelpotatis

Ankbröst

Serveras med apelsin/konjakssås samt sötpotatispuré och frästa primörer

Hälleflundra

Sauteras i olivolja, lime/apelsinsås, estragon och frästa grönsaker serveras med kryddig mandelpotatis


Desserter:

Chokladtryffeltårta

Serveras med gammaldags vaniljglass och en kräm av vilda bär

Toscana

Portvinsmarinerade bär med frasig kexbotten och mascarponekräm

 

Tre rätters: 645:- / Take away: 495:-