Champagnedrink med snitt

Förrätt:

Hummer

Halv hummer som gratineras med

sherrystuvad ostron svampstuvning 

Kefalotiri

Smörstekt lagrad ost på kavring toppas med

balsamikokräm, fikonchutney och pinjenötter

Varmrätt:

Hjortfilé Provencale

Serveras med vitlökssås, smörstekt Karl Johan svamp,

baconrullad sparris och råstekt potatis

Oxfilémedaljonger

Serveras med päronkonjakssås, frästa

rotfrukter och kryddig mandelpotatis

Hälleflundra

Sauteras i olivolja, lime/apelsinsås, estragon och frästa rotfrukter,

serveras med västerbottensmos

Dessert:

Kolasufflé fondant                                        

Rå ricotta / vaniljspegel, serveras med gammaldags

vaniljglass och vilda bär på toppen

Ekmek kataifi

Lager av kataifideg bakad tills krispig och gyllene, badad

 i citrondoftande sirap, toppad med krämig tjock vaniljsås

och grädde, garneras med pistaschnötter och vilda bär

Tre rätters: 595:- / Två rätters: 545:-

Avhämtning 100:- billigare